Köszöntjük az ALPHAZOO PET webinár regisztrációs oldalán!

Ezen az oldalon kaphat információt az ALPHAZOO által szervezett webinárral kapcsolatban és teheti meg regisztrációját az aktuális rendezvényre.

2022. szeptember 22. csütörtök

17:30

A webinár főtámogatója:

Miért szervezünk ALPHAZOO PET webinárt?

Az ALPHAZOO hálózat folyamatos fejlődésének elengedhetetlen része, hogy a rendszerben dolgozókat képezze, tudásukat gyarapítsa. A hálózatban dolgozó kollégák és csatlakozott partnerek részére a képzés díjmentes,  viszont a jövőbeni célok eléréséhez – a tapasztalatok és a visszajelzések alapján – nagyon is szükséges.

 

Tudjuk, hogy az ALPHAZOO hálózatán kívül is sok vendégünk van, független üzletekben dolgozók és tulajdonosok, állatorvosok, állatpatikákban dolgozók és állatorvostan hallgatók személyében is, ezért őket is szívesen látjuk és (a rendezvényre történő regisztrációjukkal) számukra is INGYENESEN biztosítjuk a lehetőséget, hogy tudásbázisukat bővíthessék!

A SORON KÖVETKEZŐ WEBINÁR TÉMÁI

1, Gabonával vagy nélküle? Kinek melyik a jobb? Kinek melyiket érdemes? Amit a gabonamentes tápokról és táplálásról tudni kell és tudni érdemes! – dr.Fodor Kinga

 

2, ÚJDONSÁG! BiogenicPet PRO – már elérhető a professzionális és funkcionális táplálék kiegészítők új generációja! – dr.Zsigmond Gábor

 

Időpont:

2022. szeptember 22. csütörtök

17:30

MIRŐL LESZ SZÓ PONTOSABBAN?

1, Gabonával vagy nélküle? Kinek melyik a jobb? Kinek melyiket érdemes? Amit a gabonamentes tápokról és táplálásról tudni kell és tudni érdemes!

 

Ismét egy örökzöld téma, amiről mindig lehet és időről időre kell is beszélni. Mi szól ellene, mi szól mellette, divat vagy szükségszerűség? Mi kell ahhoz, hogy egy gazdi a megfelelő döntést hozza meg Kedvence táplálása érdekében?

Ebben a témában is segítséget ad az ország egyik legnépszerűbb állatorvosa Dr. habil Fodor Kinga Ph.D állatorvos, az Állatorvostudományi Egyetem docense.

 

2, ÚJDONSÁG! BiogenicPet PRO – már elérhető a professzionális és funkcionális táplálék kiegészítők új generációja!

 

A BiogenicPet név már ismert és elismert név és minőség. Most szintet léptünk és bővítettük a márkát az új PRO termékekkel, melyek egyedülállóak a maguk nemében és akár számtalan problémán segíthetnek vagy a megelőzésben játszhatnak fontos szerepet.

A termékeket és egyediségeiket bemutatja dr.Zsigmond Gábor állatorvos, az Alpha-Vet Kft PET divízó igazgatója.

Program

IDŐPONT TÉMA ELŐADÓK
17:20 START – Rendszerindítás
17:30 – 17:50 Gabonával vagy nélküle? Amit a gabonamentes tápokról és táplálásról tudnia kell és tudni érdemes! Dr. habil Fodor Kinga PhD.

kutyakozmetikus, állatorvos, habilitált egyetemi docens, az Állatorvostudományi Egyetem oktatója

17:50 – 18:00 Megválaszoljuk a témában felmerült kérdéseit.
18:00 – 18:20 BiogenicPet PRO – már elérhető a professzionális és funkcionális táplálék kiegészítők új generációja! Dr.Zsigmond Gábor állatorvos, Alpha-Vet Kft. PET divízió vezető
18:20 – 18:30 Megválaszoljuk a témában felmerült kérdéseit.

Mire lesz szüksége a webináron való részvételhez?

A részvételi szándékhoz csak regisztrálnia kell és kényelmesen elhelyezkednie a webinár időpontjában a számítógép előtt.

 

 

2022. szeptember 22. csütörtök
17:30

Miért érdemes részt vennie webinárunkon?

1, Olyan információkhoz juthat vállalkozásának sikeresebbé tétele kapcsán, amelyek kifejezetten a szakcsatornában történő változásokról szólnak.

 

2, Kényelmes, otthonról nézheti és hallgathatja az előadókat.

Ismerje meg előadóinkat!

Dr. Zsigmond Gábor

Állateledel és -Felszerelés Kereskedelmi Divizió igazgató – Alpha-Vet Kft.

25 éve dolgozom a „pet” szakmában, az elmúlt 10 évben az ALPHA ZOO franchise hálózatának kiépítése és fejlesztése volt a feladatom. Tavaly óta az AlphaVet Kft teljes pet ágazatának kereskedelmi irányítása tartozik hozzám.

Megnézem a profilját

Regisztráció az alábbi linken:

Technikai kérdések esetén, keresse kollégánkat:

Somogyi János
E-mail: somogyi.janos@alpha-vet.hu
Mobil telefonszám: 06 30 936 78 66

“Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért”

2021 © AlphaVet Kft. Minden jog fenntartva.

Adatvédelmi tájékoztató