Köszöntjük az ALPHAZOO PET webinár regisztrációs oldalán!

Ezen az oldalon kaphat információt az ALPHAZOO által szervezett webinárral kapcsolatban és teheti meg regisztrációját az aktuális rendezvényre.

2024. február 29. csütörtök

17:30

A webinár főtámogatója:

Házigazda:

Németh Tamás

Miért szervezünk ALPHAZOO PET webinárt?

Az ALPHAZOO hálózat folyamatos fejlődésének elengedhetetlen része, hogy a rendszerben dolgozókat képezze, tudásukat gyarapítsa. A hálózatban dolgozó kollégák és csatlakozott partnerek részére a képzés díjmentes, viszont a jövőbeni célok eléréséhez – a tapasztalatok és a visszajelzések alapján – nagyon is szükséges.

Tudjuk, hogy az ALPHAZOO hálózatán kívül is sok vendégünk van, független üzletekben dolgozók és tulajdonosok, állatorvosok, állatpatikákban dolgozók és állatorvostan hallgatók személyében is, ezért őket is szívesen látjuk és (a rendezvényre történő regisztrációjukkal) számukra is INGYENESEN biztosítjuk a lehetőséget, hogy tudásbázisukat bővíthessék!

Manapság már nagyítóval kell keresni olyan előadásokat, amikért valóban nem kell fizetni és valóban, a mindennapokban is használható információval látja el a hallgatóit. Az ALPHAZOO PET WEBINÁR sorozata továbbra is INGYENES, továbbra sem kell súlyos tízezreket fizetnie azért, hogy tudását ellenérték adása nélkül, a saját hasznára tudja fordítani! Miért is mondana le róla?

A SORON KÖVETKEZŐ WEBINÁR TÉMÁI

1. FrontPro szabadforgalmú rágótabletta kutyáknak kullancsok és bolhák ellen. Mit tud ez a termék, miért jó és milyen előnyei vannak?                                                                   

A termékekkel kapcsolatos tapasztalatokat, információkat megosztja velünk Szabó József Account manager CA – OTC Boehringer Ingelheim RVC Mo. Állategészségügy.

 

2. Indul a szezon, így írtja a felelős gazdi a tudomány erejével a kullancsot és a bolhát! Melyik, hogyan, meddig és miért hasznos? Mindez állatorvosi szemmel vizsgálva, egyszerűen megfogalmazva!

Ebben a témában is segít eligazodni Dr. habil Fodor Kinga PhD.

 

3. Szabadforgalmú állatgyógyászati készítmények értékesítése, szabályosan! Ki és mit forgalmazhat, ehhez milyen engedélyekre van szükség?

A szabályos értékesítés sarokpontjairól hallgassuk meg dr.Zsigmond Gábort, az Alpha-Vet Kft. PET Divíziójának vezetőjét.

 

4. ÚJDONSÁGOK az Alpha-Vet Kft. kínálatában!

Az elmúlt hónapokban megjelent új termékekről, ezek legfontosabb tulajdonságairól és a bennük rejlő üzleti lehetőségekről hallgassuk meg dr.Zsigmond Gábort, az Alpha-Vet Kft. PET Divíziójának vezetőjét.

Időpont:

2024. február 29. csütörtök

17:30

MIRŐL LESZ SZÓ PONTOSABBAN?

1. FRONTPRO® szabadforgalmú rágótabletta kutyáknak kullancsok és bolhák ellen. Mit tud ez a termék, miért jó és milyen előnyei vannak?

A FRONTPRO® egy könnyen beadható, marhaús ízesítésű, gyorsan és hosszan ható rágótabletta, amely egy hónapig megvédi kutyákat a bolhák és kullancsok ellen. Minden kutyafajtánál használható 8 hetes kor felett.

Az elmúlt egy év során összegyűjtött termékekkel kapcsolatos tapasztalatokat, információkat megosztja velünk Szabó József, Account manager CA – OTC Boehringer Ingelheim RVC Mo. Állategészségügy.

2. Indul a szezon, így írtja a felelős gazdi a tudomány erejével a kullancsot és a bolhát!

Nyakörv, csepp vagy rágótabletta? Sampon vagy spray? Melyik, hogyan, meddig és miért hasznos? Kinek melyiket és miért éri meg választani? Mindez állatorvosi szemmel, szakmai szempontok alapján vizsgálva, de mégis egyszerűen, konyhanyelven megfogalmazva.

– Dr. habil Fodor Kinga PhD., kutyakozmetikus, állatorvos, habilitált tanszékvezető egyetemi docens, az Állatorvostudományi Egyetem oktatója

3. Szabadforgalmú állatgyógyászati készítmények értékesítése, szabályosan!

A szabadforgalmú állatgyógyászati készítmények (kullancs és bolhairtók) forgalmazásával kapcsolatos félreértéseket, hiedelmeket vagy hibás gyakorlatot nézzük meg. Ki és mit forgalmazhat, ehhez milyen engedélyekre van szükség?

A szabályos értékesítés sarokpontjairól hallgassuk meg dr.Zsigmond Gábort, az Alpha-Vet Kft. PET Divíziójának vezetőjét.

4. ÚJDONSÁGOK az Alpha-Vet Kft. kínálatában

Az Alpha-Vet Kft. PET divíziójának életben is jelentős szerepet játszanak az új termékek, az innovációk, amikkel az állateledel piacra lép és a házikedvencek jólétét tudja fokozni, amikkel a hobbiállattartók elégedettségét tudja növelni.Mik ezek a termékek, melyek a legfontosabb tulajdonságaik és mik a bennük rejlő üzleti lehetőségek?

Hallgassuk meg erről a témáról is dr.Zsigmond Gábort, az Alpha-Vet Kft. PET Divíziójának vezetőjét.

Program

17:25 - 17:30
START – Rendszerindítás
17:30 - 17:50
FRONTPRO® szabadforgalmú rágótabletta kutyáknak kullancsok és bolhák ellen
Account manager CA – OTC Boehringer Ingelheim RVC Mo. Állategészségügy
17:50 - 18:00
Megválaszoljuk a témában felmerült kérdéseit.
18:00 - 18:20
Indul a szezon, így írtja a felelős gazdi a tudomány erejével a kullancsot és a bolhát!
Kutyakozmetikus, állatorvos, habilitált tanszékvezető egyetemi docens, az Állatorvostudományi Egyetem oktatója, a 2018-as és 2023-as évek állatvédő állatorvosa
18:20 - 18:30
Megválaszoljuk a témában felmerült kérdéseit.
18:30 - 18:50
Szabadforgalmú állatgyógyászati készítmények értékesítése
Az Alpha-Vet Kft. PET Divíziójának vezetője
18:50 - 19:00
Megválaszoljuk a témában felmerült kérdéseit
19:00 - 19:20
ÚJDONSÁGOK az Alpha-Vet Kft. kínálatában!
Az Alpha-Vet Kft. PET Divíziójának vezetője
19:20 - 19:30
Megválaszoljuk a témában felmerült kérdéseit

Mire lesz szüksége a webináron való részvételhez?

A részvételi szándékhoz csak regisztrálnia kell és kényelmesen elhelyezkednie a webinár időpontjában a számítógép előtt.

 

 

2024. február 29. csütörtök
17:30

Miért érdemes részt vennie webinárunkon?

1, Olyan információkhoz juthat vállalkozásának sikeresebbé tétele kapcsán, amelyek kifejezetten a szakcsatornában történő változásokról szólnak.

 

2, Kényelmes, otthonról nézheti és hallgathatja az előadókat.

 

3, A rendezvény résztvevőinek EGYEDI AKCIÓKAT biztosítunk:

BiogenicPet 330g-os tejpótló tápszer

(a termékről bővebb infót ITT talál)

4 + 1 GRÁTISZ

és

Dog Vital Deo+ 50 db-os tabletta

(a termékről bővebb infót ITT talál)
4 + 1 GRÁTISZ rendelésére!

Ismerje meg előadóinkat!

Szabó József

Account manager CA – OTC Boehringer Ingelheim RVC Mo. Állategészségügy

Dr. habil Fodor Kinga PhD.

kutyakozmetikus, állatorvos, habilitált tanszékvezető egyetemi docens, az Állatorvostudományi Egyetem oktatója

Dr. Zsigmond Gábor

Állateledel és -Felszerelés Kereskedelmi Divizió igazgató – Alpha-Vet Kft.

25 éve dolgozom a „pet” szakmában, az elmúlt 10 évben az ALPHA ZOO franchise hálózatának kiépítése és fejlesztése volt a feladatom. Tavaly óta az AlphaVet Kft teljes pet ágazatának kereskedelmi irányítása tartozik hozzám.

Regisztráció az alábbi linken:

Technikai kérdések esetén, keresse kollégánkat:

Somogyi János
E-mail: somogyi.janos@alpha-vet.hu
Mobil telefonszám: 06 30 936 78 66

„Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért”

2021 © AlphaVet Kft. Minden jog fenntartva.

Adatvédelmi tájékoztató