Köszöntjük az ALPHAZOO PET webinár regisztrációs oldalán!

Ezen az oldalon kaphat információt az ALPHAZOO által szervezett webinárral kapcsolatban és teheti meg regisztrációját az aktuális rendezvényre.

2023. február 9. csütörtök

17:30

A webinár főtámogatója:

Miért szervezünk ALPHAZOO PET webinárt?

Az ALPHAZOO hálózat folyamatos fejlődésének elengedhetetlen része, hogy a rendszerben dolgozókat képezze, tudásukat gyarapítsa. A hálózatban dolgozó kollégák és csatlakozott partnerek részére a képzés díjmentes,  viszont a jövőbeni célok eléréséhez – a tapasztalatok és a visszajelzések alapján – nagyon is szükséges.

 

Tudjuk, hogy az ALPHAZOO hálózatán kívül is sok vendégünk van, független üzletekben dolgozók és tulajdonosok, állatorvosok, állatpatikákban dolgozók és állatorvostan hallgatók személyében is, ezért őket is szívesen látjuk és (a rendezvényre történő regisztrációjukkal) számukra is INGYENESEN biztosítjuk a lehetőséget, hogy tudásbázisukat bővíthessék!

 

Manapság már nagyítóval kell keresni olyan előadásokat, amikért valóban nem kell fizetni és valóban, a mindennapokban is használható információval látja el a hallgatóit. Az ALPHAZOO PET WEBINÁR sorozata továbbra is INGYENES, továbbra sem kell súlyos tízezreket fizetnie azért, hogy tudását ellenérték adása nélkül, a saját hasznára tudja fordítani! Miért is mondana le róla?

A SORON KÖVETKEZŐ WEBINÁR TÉMÁI

1, Nem eszi meg a kutya a telet – de akkor mivel etessük, hogy jól viselje a hideget? – A téli etetés sajátosságai, a magas energiatartalmú tápokat milyen esetekben javasolt etetni, mikor és milyen táplálékkiegészítő ajánlott? – Dr. habil Fodor Kinga PhD.

 

2, Az új dimenzió: a Frontpro® rágótabletta. A Frontpro® rágótabletta a világon elsőként kapta meg a szabad forgalmi státuszt a hatóságoktól. A tabletta a külső élősködők (bolhák, kullancsok) elleni védelmet nyújt, s egyszerűbbé, könnyebbé válik általa a havi szintű védelem. – Jáger József Product Manager CA – OTC Boehringer Ingelheim RVC Mo. Állategészségügy

 

Időpont:

2023. február 9. csütörtök

17:30

MIRŐL LESZ SZÓ PONTOSABBAN?

1, Nem eszi meg a kutya a telet – de akkor mivel etessük, hogy jól viselje a hideget?  Kint is vagyok, bent is vagyok, hogyha eszem boldog vagyok. A téli etetés sajátosságai, a magas energiatartalmú tápokat milyen esetekben javasolt etetni, mikor és milyen táplálékkiegészítő ajánlott? – Dr. habil Fodor Kinga PhD., kutyakozmetikus, állatorvos, habilitált tanszékvezető egyetemi docens, az Állatorvostudományi Egyetem oktatója

2, Az új dimenzió: a Frontpro® rágótabletta Az egyetlen szabad forgalmi státuszú tabletta külső élősködők ellen! A Frontpro® rágótabletta a világon elsőként kapta meg a szabad forgalmi státuszt a hatóságoktól. A tabletta a külső élősködők (bolhák, kullancsok) elleni védelmet nyújt, s egyszerűbbé, könnyebbé válik általa a havi szintű védelem. Magyarországon a hatóság teljesen szabadon forgalmazhatóvá tette, így az állateledel boltok számára is lehetőség nyílik a tabletta, mint kezelési forma kiajánlására és értékesítésére.

A FrontPro termékeket bemutatja Jáger József a Boehringer Ingelheim RVC Mo. Állategészségügy CA – OTC Product Managere

 

Program

IDŐPONT TÉMA ELŐADÓK
17:25 START – Rendszerindítás
17:30 – 17:50 Nem eszi meg a kutya a telet – de akkor mivel etessük, hogy jól viselje a hideget? Dr. habil Fodor Kinga PhD.

kutyakozmetikus, állatorvos, habilitált tanszékvezető egyetemi docens, az Állatorvostudományi Egyetem oktatója

17:50 – 18:00 Megválaszoljuk a témában felmerült kérdéseit.
18:00 – 18:20 FrontPro szabadforgalmú rágótabletta kutyáknak kullancsok és bolhák ellen Jáger József Product Manager CA – OTC Boehringer Ingelheim RVC Mo. Állategészségügy
18:20 – 18:30 Megválaszoljuk a témában felmerült kérdéseit.

Mire lesz szüksége a webináron való részvételhez?

A részvételi szándékhoz csak regisztrálnia kell és kényelmesen elhelyezkednie a webinár időpontjában a számítógép előtt.

 

 

2023. február 9. csütörtök
17:30

Miért érdemes részt vennie webinárunkon?

1, Olyan információkhoz juthat vállalkozásának sikeresebbé tétele kapcsán, amelyek kifejezetten a szakcsatornában történő változásokról szólnak.

 

2, Kényelmesen, otthonról nézheti és hallgathatja az előadókat.

Ismerje meg előadóinkat!

Regisztráció az alábbi linken:

Technikai kérdések esetén, keresse kollégánkat:

Somogyi János
E-mail: somogyi.janos@alpha-vet.hu
Mobil telefonszám: 06 30 936 78 66

“Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért”

2021 © AlphaVet Kft. Minden jog fenntartva.

Adatvédelmi tájékoztató