Nagy öröm számunkra, hogy idén ebben a rendkívüli helyzetben is ilyen sok kollégával együtt tarthattuk meg a XXIX. Lógyógyászati Kongresszust.
Köszönjük, hogy te is velünk tartottál!

Az előadásokat rögzítettük, így ha szeretnéd újra átélni ezt a napot, visszanézheted videóinkat az alábbi gombra kattintva.

Csatlakozás a webinárhoz:

Webinar ID: 897 7089 6336

Köszöntünk a XXIX. Lovas Kongresszus webinárjának regisztrációs oldalán!

Kedves Kolléga!

Szeretettel meghívunk a XXIX. Lógyógyászati Kongresszusra, melyet idén másodszor, online formában rendezünk meg. Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. felajánlotta és átvállalta a Magyar Lógyógyász Állatorvosok Egyesületétől a kongresszus technikai szervezését. Gyors és pörgős hangulatot viszünk otthonodba és felkért előadóink segítségével bemutatjuk Neked a lógyógyászat új eredményeit, kihívásait és jövőképét.

A webinárrra minden kedves kollégát sok szeretettel várunk!

Az idén, november 26-án webinárként megrendezésre kerülő XXIX. Lógyógyászati Konferencia az MLGYÁE vagy MAPE tagoknak ingyenes. Nem MLGYÁE vagy MAPE tagsággal rendelkezőknek a részvételi díj 10.000,-Ft, melynek befizetésével kapcsolatos információkat keresse az MLGYÁE honlapján.

A MÁOK a rendezvényt a 94/TK/2021/MÁOK regisztrációs számon nyilvántartásba vette és 39 pontot ír jóvá a részvételért!

A webinár fő támogatója az Alpha-Vet Kft.

2021. november 26. péntek

12:00

A kongresszus főszponzora és technikai szervezője az Alpha-Vet Kft.

Miért szervezünk webináriumot?

Az Alpha-Vet Kft. csapata tavasszal a COVID19 járvány első hulláma idején webinár sorozatot indított, amelynek célja az volt, hogy a Magyarországon dolgozó állatorvosokat segítse, a szakmát érintő legfontosabb gazdasági változásokról naprakész információkat adjon és támogassa partnereit a folyamatos fejlődésben.

A koronavírus magával hozta a gyors digitális átállást is és úgy gondoljuk, hogy a tanulás és információ átadás egyik leghatékonyabb módja manapság, ha ezt a munkásságunkat folytatjuk és webinár formájában találkozunk egymással, segítve egymást a fejlődésben. A Lógyógyászati Kongresszus szervezésének átvállalásával azt szeretnénk elérni, hogy e nagyszerű szakmai esemény a járványügyi helyzet ellenére se maradjon el.

A webinár témája

A lovak egészsége és takarmányozása a lógyógyászatban mindig aktuális téma, így ezen a webináriumon is szó lesz többek között a jövőképről, az új lehetőségekről a szaporodásbiológiában, új kihívásokról és új alapelvekről is.

Időpont:

2021. november 26. péntek

12:00

Miről lesz szó?

Program

A délutáni program moderátorai: Dr. Bába András, Dr. Bakos Zoltán, Dr. Bodó Gábor és Dr. Molnár József.

Mire lesz szükséged a webináron való részvételhez?

A részvételi szándékhoz csak regisztrálnod kell és kényelmesen elhelyezkedned a webinár időpontjában a számítógép előtt.

A regisztrációt követően küldünk egy meghívót az általad megadott e-mail címre, melyben megtalálható lesz a webinárhoz szükséges Zoom nevű program kattintható linkje.

Miért érdemes részt venned webinárunkon?

  1. Jó tanácsokhoz és információkhoz juthatsz a lógyógyászattal kapcsolatban.
  2. Résztvevő partnereinket különleges akciókkal várjuk.
  3. Kényelmesen, biztonságban az otthonodból nézheted és hallgathatod az előadókat.

Ismerd meg előadóinkat!

A webinár fő támogatója az Alpha-Vet Kft.

A kongresszus kiemelt támogatója

Regisztráció

„Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért”

2021 © AlphaVet Kft. Minden jog fenntartva.

Adatvédelmi tájékoztató

„Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért”

2020 © AlphaVet Kft. Minden jog fenntartva.

Adatvédelmi tájékoztató