Nagy öröm számunkra, hogy idén ebben a rendkívüli helyzetben is ilyen sok kollégával együtt tarthattuk meg a XXVII. Lógyógyászati Kongresszust.
Köszönjük, hogy te is velünk tartottál!

Az előadásokat rögzítettük, így ha szeretnéd újra átélni ezt a napot, visszanézheted videóinkat az alábbi gombra kattintva.

Köszöntünk a XXIX. Lovas Kongresszus első webinárjának regisztrációs oldalán!

Kedves Kolléga!

Szeretettel meghívunk a XXIX. Lógyógyászati Kongresszusra, melyet idén másodszor, online formában rendezünk meg. Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. felajánlotta és átvállalta a Magyar Lógyógyász Állatorvosok Egyesületétől a kongresszus technikai szervezését. Gyors és pörgős hangulatot viszünk otthonodba és felkért előadóink segítségével bemutatjuk Neked a lógyógyászat új eredményeit, kihívásait és jövőképét.

A webinárrra minden kedves kollégát sok szeretettel várunk!

Az idén, november 26-án webinárként megrendezésre kerülő XXIX. Lógyógyászati Konferencia az MLGYÁE vagy MAPE tagoknak ingyenes. Nem MLGYÁE vagy MAPE tagsággal rendelkezőknek a részvételi díj 10.000,-Ft, melynek befizetésével kapcsolatos információkat keresse az MLGYÁE honlapján.

A MÁOK a rendezvényt a 60/TK/2020/MÁOK regisztrációs számon nyilvántartásba vette és 29 pontot ír jóvá a részvételért!

A webinár fő támogatója az Alpha-Vet Kft.

2021. november 26. péntek

12:00

A kongresszus főszponzora és technikai szervezője az Alpha-Vet Kft.

Miért szervezünk webináriumot?

Az Alpha-Vet Kft. csapata tavasszal a COVID19 járvány első hulláma idején webinár sorozatot indított, amelynek célja az volt, hogy a Magyarországon dolgozó állatorvosokat segítse, a szakmát érintő legfontosabb gazdasági változásokról naprakész információkat adjon és támogassa partnereit a folyamatos fejlődésben.

A koronavírus magával hozta a gyors digitális átállást is és úgy gondoljuk, hogy a tanulás és információ átadás egyik leghatékonyabb módja manapság, ha ezt a munkásságunkat folytatjuk és webinár formájában találkozunk egymással, segítve egymást a fejlődésben. A Lógyógyászati Kongresszus szervezésének átvállalásával azt szeretnénk elérni, hogy e nagyszerű szakmai esemény a járványügyi helyzet ellenére se maradjon el.

A webinár témája

A lovak egészsége és takarmányozása a lógyógyászatban mindig aktuális téma, így ezen a webináriumon is szó lesz többek között a jövőképről, az új lehetőségekről a szaporodásbiológiában, új kihívásokról és új alapelvekről is.

Időpont:

2021. november 26. péntek

12:00

Miről lesz szó?

Program

No content found

Mire lesz szükséged a webináron való részvételhez?

A részvételi szándékhoz csak regisztrálnod kell és kényelmesen elhelyezkedned a webinár időpontjában a számítógép előtt.

A regisztrációt követően küldünk egy meghívót az általad megadott e-mail címre, melyben megtalálható lesz a webinárhoz szükséges Zoom nevű program kattintható linkje.

Miért érdemes részt venned webinárunkon?

  1. Jó tanácsokhoz és információkhoz juthatsz a lógyógyászattal kapcsolatban.
  2. Résztvevő partnereinket különleges akciókkal várjuk.
  3. Kényelmesen, biztonságban az otthonodból nézheted és hallgathatod az előadókat.

Ismerd meg előadóinkat!

Dr. Jerzsele Ákos

PhD, Állatorvostudományi Egyetem, tudományos és kutatási rektorhelyettes, Gyógyszertani és Méregtani Tanszék tanszékvezető, egyetemi docens

Dr. Pénzes György

Ló szaporodásbiológiára és termékenyítésre specializált praxisvezető.

Dr. Abonyi Tamás

PhD, igazgató. Nemzeti Élelmiszerlánc-bizottsági Hivatal, Állategészségügyi Diagnosztikai Igazgatóság

A webinár fő támogatója az Alpha-Vet Kft.

A kongresszus kiemelt támogatója

Regisztráció

Kedves Érdeklődő!

Tájékoztatunk, hogy a Webinár online regisztrációját lezártuk!

“Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért”

2020 © AlphaVet Kft. Minden jog fenntartva.

Adatvédelmi tájékoztató