Köszöntünk az AlphaVet legújabb webinárjának weboldalán!

Kedves Kolléga!

Szeretettel várunk legújabb webinárunkon! Gyors, pörgős hangulatot viszünk otthonodba, melyen bemutatjuk Neked, milyen egyszerű lehetőségeid vannak praxisod fejlesztésére és bevételeid növelésére.

A webinárra minden kedves kollégát sok szeretettel várunk!

2020. október 1. csütörtök

20:00

A webinár főtámogatója:

Miért szervezünk webinart?

Az Alpha-Vet Kft. csapata tavasszal a COVID19 járvány első hulláma idején webinár sorozatot indított, amelynek célja az volt, hogy a Magyarországon dolgozó állatorvosokat segítse, a szakmát érintő legfontosabb gazdasági változásokról naprakész információkat adjon és támogassa partnereit a folyamatos fejlődésben.

A koronavírus magával hozta a gyors digitális átállást is, és úgy gondoljuk, hogy a tanulás és információ átadás egyik leghatékonyabb módja manapság, ha ezt a munkásságunkat folytatjuk és webinár formájában találkozunk egymással, segítve egymást a fejlődésben.

A webinár témája

Felgyorsult világunkban folyamatosan újabb lehetőségeket keresnek a kisállat praxisok vezetői a bevételeik és piaci méretük, vonzerejük növelése érdekében. Ezt támasztja alá több vizsgálat és kutatás is.

Az AVMA állatorvos-gazdasági igazgatója, Dr. Michael Dicks szerint a vállalkozó szellemű állatorvosi praxis tulajdonosoknak azokat az új lehetőségeket is meg kell vizsgálniuk, melyek nem tekinthetők konvencionálisnak.

Az AlphaVet soron következő webinárján erről szeretnénk veletek új lehetőségeket és egy-egy példán keresztül konkrét, új tapasztalatokat is megosztani.

Időpont:

2020. október 1. csütörtök

20:00

Miről lesz szó?

Program

Időpont Előadás címe Előadó
19:45
Bejelentkezés, érkezés
20:00
Köszöntő, megnyitó
Mozsár Andor
20:15
Újdonság a webes és nem webes szolgáltatás?
Dr. Dancsházi Tibor
20:30
Hogyan fejleszthető a klinikai takarmányozási program?
Dr. Lukács Zoltán
21:00
Zárszó és üzleti lehetőségek
Mozsár Andor
21:15
Kérdések és válaszok

A részvételi szándékhoz csak regisztrálnia kell és kényelmesen elhelyezkednie a webinár időpontjában a számítógép előtt.

Ismerd meg előadóinkat!

Dr. Lukács Zoltán

Kisállatklinikus szakállatorvos, Állatorvosi társállatos üzletfejlesztési Igazgató helyettes, Alpha-Vet Kft.

Regisztráció

Tisztelt Érdeklődő!

Tájékoztatjuk, hogy a Webinár online regisztrációját lezártuk!

A webinárral és a jelentkezéssel kapcsolatos kérdésekben keressék bizalommal Kovács Evelint a +36 30 / 247 5192-es telefonszámon vagy a kovacs.evelin@alpha-vet.hu e-mail címen!

“Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért”

2020 © AlphaVet Kft. Minden jog fenntartva.

Adatvédelmi tájékoztató